di 07 mei | Theater VIER

BESLOTEN: Kroegcollege CKN

Je maakt kennis met het sociaal panorama model. Ook jouw zelfbeeld heeft een plek in de mentale ruimte. Hoe werkt dit? En wat kun je hiermee als communicatieprofessional?
Registratie is afgesloten
BESLOTEN: Kroegcollege CKN

Tijd en locatie

07 mei 2019 19:30 – 22:30
Theater VIER, Derde Walstraat 98, 6511 SP Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Over hoe je onbewuste sociale denken je communicatie beïnvloedt.

Andere mensen projecteren we onbewust op een plaats in onze mentale ruimte. Waar we ze zien, bepaalt de kwaliteit van de relatie. Hoe communiceer je met iemand waar je tegen op kijkt? Hoe anders is dat met iemand waar je op neer kijkt?

Met behulp van het Sociaal Panorama model (ontwikkeld door Lucas Derks) kun je relaties in kaart brengen en je onbewuste sociale denken aanpassen. Het resultaat is meteen merkbaar en voelbaar in de communicatie.

Tijdens het kroegcollege maak je kennis met het sociaal panorama model. Je past het toe op verschillende relaties. Vervolgens staat de relatie met jezelf centraal. Ook jouw zelfbeeld heeft een plek in de mentale ruimte. Hoe werkt dit? En wat kun je hiermee als communicatieprofessional?

Het kroegcollege wordt gegeven door Maike van der Mooren: historica, eerstegraads docent, NLP coach en Sociaal Panorama consulent. Maike coacht en traint docenten waar het gaat om klassenmanagement. Het Sociaal Panorama model is een belangrijk onderdeel van haar coaching.

Inloop vanaf 19:30u. Programma 20:00-21:30u. Netwerkborrel 21:30-22:30u.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement