top of page

Het Theater

Voorstelling

Theater VIER faciliteert en produceert voorstellingen. We verbinden ons met makers, acteurs, podiumartiesten en kunstenaars en maken dan samen bijzondere producties voor een breed publiek. De zaal is intiem en spannend, geschikt voor uiteenlopend theater.

training

In theater VIER worden door het trainingsbureau DBTA krachtige trainingen en workshops ontwikkeld, waar werkvormen uit het theater gretig worden ingezet. DBTA verzorgt trainingen op maat voor bedrijven en organisaties, van 1 op 1 tot grote zalen en in alle denkbare sectoren.

ontmoeting

In de theatrale setting van VIER maken we ontmoetingen graag bijzonder. Zo organiseerden we een politiek debat, een boekpresentatie, strategische besprekingen en interviews. Het theater biedt werkplek voor mensen waarmee wordt samengewerkt, er wordt koffie gedronken, geborreld of gewerkt aan een theaterproductie, training, presentatie of zelfs een boek. Kom eens kijken!

Toegankelijkheid

  • De zaal van Theater VIER op de begane grond is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Let op! We hebben geen aangepaste voordeur en er is een kleine drempel die je over moet. Indien nodig zorgen we dat er iemand is om je te helpen. 

  • De tribune wordt bereikt door een afstap van 2 treden af te gaan en het podium over te steken, hiervoor is een rijdplaat beschikbaar. De rijen stoelen zijn op hoogte, welke door treden te bereiken zijn. 

  • Voor rolstoelgebruikers is er plek voor de tribune. 

  • Het is niet mogelijk om tijdens de voorstellingen de tribune te verlaten.

  • Er is een balkon met een aantal stoelen, te bereiken via de foyer. Dit gebeurt altijd op aanwijzing van mensen van het theater.

  • De foyer en de toiletten op de eerste verdieping zijn alleen met een stalen, ronde trap te bereiken.

  • Er is geen lift of aangepast toilet aanwezig in Theater VIER.

Twijfel je of denk je hulp nodig te hebben? Neem gerust contact met ons op, we denken graag mee. 


 

Slechthorenden / Slechtzienden

  • Theater VIER beschikt niet over een ringleiding.

  • In Theater VIER zijn er geen vaste plaatsen, maar het is in overleg mogelijk om vooraan te zitten. Maak je wens tijdig kenbaar bij het personeel van Theater VIER en wij kijken samen welke mogelijkheden er zijn.

VIER_buitenkant portrait.jpg
VIER_KunstNacht 2017_de Baron.jpg
header_home-1.jpg
bottom of page